Bilägarnas favoriter

Vi har många bilmärken att välja bland idag och även om några har kanske förlorat sina favoriter som exempelvis Saab så finns det flera populära bilmärken att välja bland.

  • Audi – en ofantlig rolig bil att köra och detta har de som tillverkat Audi verkligen tänkt på. Körglädjen är viktig för Audi och detta lever de verkligen upp till.
  • Mercedes –  en fantastisk bil som många älskar att köra, det tyska stålet har satt sin prägel på denna bil. Den är en favorit hos många Svenskar. Mercedes har flera modeller i sitt stall och även andra typer av fordon såsom lastbilar bussar, skåpbilar och bussar av mindre modell.
  • Volvo – Vår svenska stolthet är fortfarande en av våra stora favoriter bland bilmärken. Vi har lärt oss att Volvo står för säkerhet och kvalité. Volvos värde varar var en slogan för länge sedan och detta kan väl stämma till viss del idag också.
  • BMV – ytterligare en tysk favorit bland bilägare. Bayerische Motoren Werke AG är företage som står bakom de framgångsrika bilmodellerna som finns bland BMW. Den som gillar tysk standard gilla garanterat BMW.

Smaken är som sagt olika från person till person och vilken som är din favorit har vi ingen aning om. Däremot så kan vi garantera att vi kanske inte tagit upp någons favoritbil, detta får bli i en annan artikel framöver.