Bygg en Lotus Type 78 som byggsats

Alla behöver vi en hobby som vi kan fördriva lite tid med och koppla bort allt runt omkring oss för en stund. Det är nämligen viktigt för både kropp och själ och det ger oss tid att ladda batterierna igen.

En hobby som du kan hålla på med hemma är att bygga modeller av dina favoritfordon. Det finns gott om byggsatser med bilar, båtar, flygplan och så vidare. Du kan säkert hitta några favoriter som du kan spendera lite tid på att bygga. Det finns byggsatser i flera olika material såsom plast, trä och kartong.

Saker du behöver för att bygga ihop en modell

Om du bestämt dig för att bygga ihop en byggsats behöver du lite material och verktyg. Lim är ett måste för att sätta ihop alla delar samt pincetter i olika storlekar som hjälper dig med hopsättningen. Då slipper du få en massa lim på fingrarna plus att det är lättare att komma åt när det är lite plats.

Skärverktyg för att få loss bitarna är också att föredra. Vill du måla modellen när den är färdig behöver du även färg och penslar. Beställ på nätet för ett större och billigare utbud.