Ladda din elbil som bostadsrättsägare

Att bo i bostadsrätt har många fördelar. Det är egentligen den perfekta hybriden mellan att hyra och äga sitt boende. Ett problem som kan uppstå dock är laddningen av din elbil. Vem har ansvaret i en bostadsrätt att lösa laddningen av elbilar? Det är nämligen fler och fler som väljer att köra elbil.

Genom att ha en laddare till elbilen direkt ansluten till ditt hem, får du inte bara en fulladdad bil på morgonen, det höjer även värdet på huset. Det är alltså en investering väl värd att göra om du äger en elbil. Du sparar även tid på att slippa leta efter laddstationer när du har din egna hemma.

Systemet är otroligt säkert och du kan också ställa in det så att det laddar din elbil när elpriset är som lägst. Eftersom laddstationen är ansluten till internet kan du hela tiden ha de senaste uppdateringarna på din enhet utan att behöva byta ut den. Smartare än så blir det egentligen inte.

Sekraft har smarta system för att kunna ladda din elbil hemma. Alternativt för att kunna installera ett laddsystem till hela bostadsrättsföreningen. Läs mer på nätet och boka tid för en konsultation. Det är en investering som är väl värd!