Tillbaka till framtiden

Bara för att man gillar gamla bilar så betyder det inte att man måste undvika all gammal teknik. Idag så finns det många möjligheter på hur man kan göra sin bil modern utan att offra dess själ. gammfolkvagn

LED

Den första tekniken vi tänkte gå igenom heter LED eller Light Emitting Diode. Det hela är en typ av lampa som de senaste åren har blivit en extremt populär ersättning till de glödlamporna vi förr använde. Lamporna drar extremt lite ström samtidigt som de kan producera ett starkt och klart ljus. En av de största fördelarna för dig som bilägare är att de dessutom inte alls är speciellt känsliga för vibrationer och stötar något som förlänger dess livslängd. Lamporna finns både som ersättningslampor till gamla glödlampssocklar eller som extraljus för montering utanpå bilen.

Ljud

Tyvärr så är det inte alla veteranbilar som har en bilstereo och om den finns, inte i en modell som passar dagens behov. Självklart finns det här lösningar med ersättningsdelar men ett annat betydligt mer enkelt alternativ är att använda sig av en extern ljudlösning. Idag finns det en möjlighet att billigt köpa så kallade bluetoothhögtalare som kan kopplas upp till mobilen och den vägen ge både musik och handsfree.

GPS

Sist men inte minst hittar vi GPS som för många har blivit en del av vardagen. Som tur är finns dessa idag inbyggda i många mobiltelefoner vilket gör att det inte längre krävs ett extra köp. Allt man behöver för att få det hela att flyta på bra är någon typ av fästanordning för mobilen så brukar det bli en bra och enkel lösning.