Upplev Formel 1 på plats

Har du någonsin drömt om att uppleva ett race i Formel 1 på plats? Vi också!

Oavsett om det är Monaco, Spa eller Monza du är intresserad av kan vi garantera en weekend full av spänning. Se stjärnor som Max Verstappen, Charles Leclerc och Lewis Hamilton bränna förbi i maxhastighet och känn ditt hjärta pumpa.

En av de bästa upplevelserna

Har du följt Formel 1 hela ditt liv? Eller har du nyligen blivit intresserad efter att ha sett Formula 1: Drive to Survive på Netflix? Oavssett vad, så vill vi tipsa om att boka din F1 resa här. Se till att hitta något som passar din budget, för vissa länder och städer är definitivt dyrare än andra. Speciellt när du tar med mat, dricka och souvenirer i beräkningen.

Formel 1 i år

Just nu är det Verstappen och Red Bull som leder, men även Ferrari har sett bra ut i år. Bortsett från ett par misstag som kostat dem dyrt. Det är dock långt kvar och mycket kan fortfarande hända. Dessutom behöver Netflix alltid lite extra material för att göra en så bra tv-serie som möjligt!

Om du inte kan resa går det minst lika bra att njuta av allt från din egen soffa. Just nu kan du se alla race och highlights på Viaplay.